About Us

Who we are

Introduction

Wij zijn Creatieve Strategen, het bureau voor creatieve concepten en inspirerende recruiting. Onze strategen bedenken voor ieder recruitment vraagstuk een unieke campagne die flexibel inspeelt op de doelgroep.

Samen met onze klanten gaan wij voor de hoogste kwaliteit met het beste resultaat. Wij streven daarom altijd naar langdurige samenwerkingen, waarin wij naast de klant staan als vaste recruitment partner.

DATA BASED RECRUITMENT

Why Us?

Wij onderscheiden ons doordat wij al onze recruitment acties voeren vanuit data. Wij kunnen vooraf precies laten zien hoe groot de doelgroep is en waar deze werkzaam is.

Hierdoor kunnen wij heldere inschattingen maken hoe je recruitment campagne ingestoken moet worden voor het beste resultaat.

OUR PASSION

The creative link between new candidates and your organization

Onze passie is het creëren van relaties tussen kandidaten en onze opdrachtgevers. Zodat zowel de kandidaat als de opdrachtgever positief de toekomst tegemoet kunnen.

Als schakel tussen onze opdrachtgevers en potentiële kandidaten zijn wij dagelijks met liefde bezig aan creatieve concepten die bouwen aan een sterk werkgeversimago.