Our Services

Core Services

We deliver recruitment through employer branding

Werving vanuit strategische campagnes, waardoor potentiële medewerkers sneller de switch naar je organisatie zullen maken. Op een creatieve manier brengen wij de organisatie onder de aandacht bij de doelgroep.

Vanuit data maken wij inzichtelijk op welke manier de wervingsacties ingezet dienen te worden voor het grooste bereik en effect. Als vaste partner zorgen wij voor een structurele stroom aan nieuwe kandidaten en een positief werkgeversimago van de organisatie.

Our Approach

Process

Samen stellen wij een zoekprofiel op van de ideale kandidaat. Via een specifieke campagnes creëren wij interactie met de doelgroep. Door aansprekende uitingen enthousiasmeren wij ze voor je organisatie en bijbehorende vacatures.

Vanuit de interactie maken wij een eerste selectie van kandidaten, waarvan wij geloven dat ze de juiste fit hebben met je organisatie.

Focus on Your Mission
While We Focus on Your Recruitment

Mitchel Weber - Strategic Director
HR CONSULTING PARTNER

Benefits

Wij ondersteunen je als vaste recruitment partner en nemen je daarmee werk uit handen. Wij zorgen voor een gecoördineerde en continue aanpak zodat je wervingsproces nooit stil valt. Hierdoor creëren wij gevulde talentenpoules, een sterk werkgeversimago en vullen wij vacatures sneller in dan de traditionele recruitment bureau’s.

Vanaf de eerste dag van onze samenwerking gaan wij aan de slag met je strategische positionering als werkgever. Op deze manier kan doelgericht gewerkt worden aan het werkgeversimago en ingespeeld worden op de beoogde kandidaten.

0
Recruiting Events
0
Contacten gelegd
0
Employer Branding
0
Potentiële Kandidaten